Vill du:

lära dig spela padel?

träna padel i solen?

utveckla ditt spel och bli en bättre spelare?

resa på en solsemester och samtidigt träna Sveriges snabbast växande sport?

är ni ett par, en familj med barn/ungdomar, en mindre/större grupp med vänner?

bli medlem i Nerja Padel Klubb och kommunicera med över 150 andra svenska spelare i Nerja


Om ditt svar är JA så välkommen att träna med Sebastian och Nerja Padel!


Nerja Padel erbjuder:

flexibla dagar under vår/sommar/höst/vinter

professionell träning, teori och teknik i små grupper

medlemsskap i Nerja Padel Klubb

all träning är förlagt på Parador-hotellets två banor i centrala Nerja där parkering ingår

välgörenhetspadel varje lördag/söndag förmiddag som är ett socialt event till förmån för det indiska barnhemmet Annai Home for girls i Tamil Nadu.


I samarbete med Nerja Bostad (se nedan) :

tips på boende i fräsch takvåning i centrala Nerja

tips på transfer till/från Málaga flygplats


Erfarenhet

Nerja Padel, vänder sig till dig som vill lära dig spela padel från grunden eller förbättra dina redan befintliga kunskaper i sporten.

Från juli 2020 erbjuds regelbunden padelträning i Nerja för dig som vill bli bättre på padel. Sebastian Arvidson är mitt namn och kommer vara er tränare. Har spelat padel i drygt 5 år (tidigare tennis, badminton & pingis) och avancerat från nybörjare till att spela i Nerjas A-lag och träna regelbundet med Nerjas bästa spelare i den lokala klubben C.D. Narixa. Jag har en stor passion för sporten och ser fram emot att lära fler att ha roligt på banan. Recensioner från spelare kan läsas på Facebook-sidan, klicka på ikonen uppe i högra hörnet för att komma dit.


I varje lektion ingår bantid, bollar, instruktör samt medlemskap i Nerja Padel Klubb.

När?

- hyfsat flexibelt mellan kl 8:00 - 20:00 måndag till söndag, inkom med din önskan så gör jag mitt bästa för att tillgodo se detta.

Vart?

- Hotel Paradores i centrala Nerja, sök på "Nerja Padel" på Google maps så ser du banorna.

Antal?

- På varje pass kan ni vara hur många ni vill, rekommenderar max 4-5 spelare per bana samtidigt, undantag kan göras beroende på om ni är en familj med mindre barn som vill prova lite, många barnfamiljer hälsar på under sommaren, allt är möjligt.

1h speltid på 1 bana, 1-5 st spelare rekommenderas.

1h speltid på 2 banor, 6-10 st spelare rekommenderas.


I Nerja tränar vi såklart utomhus med både sol, vind och mycket sand på banorna vilket gör att spelet blir annorlunda mot en inomhusmatch i Sverige. Padel är så mycket mer än bara få bollen över nät så mina lektioner innehåller teori, teknik, positionering och matchspel. De som tar lektioner med mig är par, familjer med barn/ungdomar, vänner bestående av både små och stora grupper upp 16 spelare. Som nybörjare går vi igenom regler, alla grundslag (forehand, backhand, volley, smash, bandeja och serv) samt hur man skall vara positionerad på banan tillsammans med sin partner. Ett träningspass pågår 1-2 timmar så det finns gott om tid för sol, strand, bad, mat och andra aktiviteter som tex yoga, tennis, löpning, bergsvandring, kajak, dykning och mycket annat.

Nerja Padel drivs i samarbete med Nerja Bostad.

Nerja Padel kan erbjuda allt som krävs för att du skall uppleva en rolig och framgångsrik padel-semester i Nerja. Vi kan även erbjuda boende i en fräsch takvåning som ägs av Nerja Bostad. 6 (-7) personer sover bekvämt och takvåningen har en privat takterrass i sydväst-läge med havsutsikt, solsängar, utedusch, utekök, gasgrill och jacuzzi, mitt i centrala Nerja 15 min promenad från banorna i Parador där vi tränar. Läs mer om Penthouse Gloria på www.nerjabostad.se