" Tack för en super bra träning! Vi är alla så nöjda. Då ska du veta att vi alla är pedagoger och Ann-Sofie är både specialpedagog och speciallärare. 😉 Hälsningar Maria 🙏

- Maria Wilhelmsson, Lidköping 8 sep 2020

Vill du:

lära dig spela padel?

träna padel i solen?

utveckla ditt spel och bli en bättre spelare?

resa på en solsemester och samtidigt träna Sveriges snabbast växande sport?

är ni ett par, en familj med barn/ungdomar, en mindre/större grupp med vänner?

vill du bli medlem i Nerja Padel Klubb och kommunicera med över 200 andra svenska spelare i Nerja?


Om ditt svar är JA så välkommen att träna med Sebastian och bli medlem i Nerja Padel Klubb!


Nerja Padel erbjuder:

flexibla dagar under hela året

pedagogisk träning, teori och teknik i små grupper

medlemsskap i Nerja Padel Klubb

all träning är förlagt på Parador-hotellets två banor i centrala Nerja där parkering ingår

välgörenhetspadel varje söndag förmiddag som är ett socialt event till förmån för det indiska barnhemmet Annai Home for girls i södra Indien.


I samarbete med Nerja Bostad som erbjuder :

boende i fräsch takvåning i centrala Nerja

transfer till/från Málaga flygplats

Erfarenhet

Nerja Padel, vänder sig till dig som vill lära dig spela padel från grunden eller förbättra dina redan befintliga kunskaper i sporten.

Sebastian kommer vara er tränare och har spelat padel i nästan 5 år, och undervisat spelare i över 2,5 år i Spanien, Sverige och Indien.

Han har en stor passion för sporten och är väl omtalad för sin pedagogik när han håller sina lektioner. Han ser fram emot att lära fler att ha roligt på banan. Recensioner från spelare kan läsas på Facebook-sidan, klicka på ikonen uppe i högra hörnet för att komma dit.


I varje lektion ingår bantid, bollar, instruktör samt medlemskap i Nerja Padel Klubb. Racket kan hyras för 5€.

När?

- hyfsat flexibelt mellan kl 10:00 - 19:00 måndag till söndag, inkom med din önskan så gör jag mitt bästa för att tillgodo se detta.

Vart?

- Hotel Paradores i centrala Nerja, sök på "Nerja Padel" på Google maps så ser du banorna.

Antal?

- På varje pass kan ni vara hur många ni vill, rekommenderar max 4-5 spelare per bana samtidigt, undantag kan göras beroende på om ni är en familj med mindre barn som vill prova lite, många barnfamiljer hälsar på under sommaren, allt är möjligt.

1h speltid på 1 bana, 1-5 st spelare rekommenderas.

1h speltid på 2 banor, 6-10 st spelare rekommenderas.


I Nerja tränar vi såklart utomhus med både sol, vind och mycket sand på banorna vilket gör att spelet blir annorlunda mot en inomhusmatch i Sverige. Padel är så mycket mer än bara få bollen över nät så våra lektioner innehåller teori, teknik, positionering och matchspel. De som tar lektioner med oss är par, familjer med barn/ungdomar, vänner bestående av både små och stora grupper upp 16 spelare. Som nybörjare går vi igenom regler, alla grundslag (forehand, backhand, volley, smash, bandeja och serv) samt hur man skall vara positionerad på banan tillsammans med sin partner. Ett träningspass pågår 1-2 timmar så det finns gott om tid för sol, strand, bad, mat och andra aktiviteter som tex yoga, tennis, löpning, bergsvandring, kajak, dykning och mycket annat.

Nerja Padel drivs i samarbete med Nerja Bostad.

Nerja Padel kan erbjuda allt som krävs för att du skall uppleva en rolig och framgångsrik padel-semester i Nerja. Vi kan även erbjuda boende i en fräsch takvåning som ägs av Nerja Bostad.

6 personer sover bekvämt och takvåningen har en privat takterrass i sydväst-läge med havsutsikt, solsängar, utedusch, utekök, gasgrill och jacuzzi. Ligger mitt i centrala Nerja 15 min promenad från banorna i Parador där vi tränar.

Läs mer om Penthouse Gloria på www.nerjabostad.se